page_banner

Warta industri

Warta industri

  • Asam Kromat

    Editing metode analisis Penentuan isi asam kromat ing udhara: sampel diklumpukake kanthi saringan, dibubarake ing asam sulfat, lan banjur ditemtokake kanthi kolorimetri sawise nambahake diphenylcarbazide (metode NIOSH).Penentuan isi asam kromat ing banyu: sampel diekstraksi lan nyegah ...
    Waca liyane
  • Sodium Dichromate Prakara Mbutuhake manungsa waé

    Ringkesan risiko Bebaya kesehatan: keracunan akut: inhalasi bisa nyebabake gejala iritasi saluran pernapasan akut, epistaksis, serak, atrofi mukosa irung, kadhangkala asma lan sianosis.Kasus sing abot bisa berkembang pneumonia kimia.Pemberian oral bisa ngrangsang lan ngrusak pencernaan ...
    Waca liyane